måndag 24 maj 2010

Helgen.

Helgen går alltid lika fort. Hela veckan går åt till att satsa på de få snabba dagarna i slutet. Trist, men alltför ofta sant.

Dock hann denna helg bjuda på både det ena och det andra.

I fredags fick vi äntligen vår dubbelsäng, så nu slipper vi dela upp oss när det ska sovas. Skönt! Efter vi hade snickrat ihop den kom ett par kompisar förbi. Kvällen blev blöt, livlig och riktigt rolig! (Att vi sen låg och sov halva lördagen skyllde vi däremot på att vi måste inviga sängen ordentligt, så den skulle känna sig välkommen.)

På lördagkväll träffade jag ett par vänner som var med på Senegal-resan. Vi strövade runt på söder, åt god grekisk mat, tog en glass och surrade en massa skit. Benämns "Mys delux"!

Igår öste regnet ner, så därför var vi givetvis tvungna att ta en promenad in till centrum. Väl där träffade vi en polare från Sollefteå och traskade runt i lite butiker innan det var dags att återvända hem för att städa upp innan besök från några söta kamrater från Kalix-tiden. Vilken glädje det ger att få träffa personer som betyder så mycket, men som man ser alldeles för sällan! Vi snackade och pepprade med kolhydrater och socker, som ett sista avtramp innan denna första dag på mitt två veckors-vad.

Så, detta var alltså resumén för helgen.

Vad har du själv hittat på?

/Annalunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar