måndag 29 mars 2010

Kära återseenden!

Fredag - En otroligt trevlig afton blev det, med Sara Magnusson (!) och hennes vän Linda. Det är inte klokt vad länge sen det var sen vi träffades sist (31 juli 2006)! Och det var fantastiskt att ses nu :) Vi sjöng våra Magi- hits, pratade gamla minnen, uppdaterade oss om varandra och drack vin. Efter ett tag anslöt sig diverse pojkvänner och Kramfors-bor (världen är liten) och resultatet blev en mycket lyckad fredag.


Lördag - Anna o Joppa är i krokarna några dagar, så i lördags kom de förbi en sväng hemma hos oss. Efter några koppar kaffe och surr på hemmaplan begav vi oss in till stan för att kolla bio. "I love you Phillip Morris" fick flest röster av vårt lilla gäng, så i drygt 1.5h mumsade vi popcorn till denna verklighetsbaserade dramakomedi, som dessvärre inte motsvarade mina förväntningar.. Men bio är alltid trevligt, och sällskapet var det likaså!


Söndag - Jag och Robert mötte upp mamma på CityTerminalen för att sedan följa henne ut till flygplatsen. Denna tuffa kvinna bestämde sig för att åka till Brasilien i två veckor på en slags hälso/äventyrsresa, alldeles själv. Det var mysigt att hinna träffas en stund och dricka lite kaffe. Jag önskar henne en underbar vistelse där borta!


Och nu, tillbaka på arbetet. Kära återseenden här också, om än det inte var så länge sedan vi sågs sist.


Vilken helg!
/Annalunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar