måndag 5 juli 2010

Värme, lugn och ro

Helgen flög förbi. Eller snarare flöt... Det har varit alldeles förträffligt varmt dessa dagar! Inomhus nästan outhärdligt. Tur att vi hinner få skugga på rätt sida huset innan kvällningen, så det går att sova åtminstone.

I fredags var vi och kollade på bio efter jag hade slutat jobba. Det kändes fel att stiga in i mörkret när solen gassade på som bäst, men filmen var bra - Vampyrer och varulvar som slåss, invecklad kärlek... Bra ingredienser för en fredagsrulle!

Efter filmen hälsade vi på hos svåger som är nere här en månad på jobb, vartefter vi åkte hem och somnade på soffan framför tv:n.

I lördags sov jag igen alla timmar jag missade under veckan. Oj oj oj, vad skönt! Frukosten blev sen, picknick nere vid sjön. Jag och Elina upptäckte det där promenadstråket i tisdags, så nu var det Roberts tur att invigas i skönheten kring stranden. Fru And höll oss sällskap och fick smaka både jordgubbar och chokladkex.

När vi fikat och promenerat färdigt inhandlade vi utemöbler på Clas Ohlssons, som vi kämpade för att ta med oss hem. Därefter kom Marcus/Mackan/Myggan (svåger) förbi och kvällen flödade av musik, vin och Super Mario.


Igår struntade vi i att vara korrekta och njuta av det fina vädret. Vi sov alldeles för länge och spenderade resten av dagen med att nöta 30 Rock-avsnitt. Utan att skämmas!


Nu är det ny vecka, nya möjligheter, mer sol, en massa lugn och ro.

Detta blir bra!

/Annalunda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar